de Bibliotheek in Hof in Zuid

Foto van Hof in Zuid.

Locatie van de Bibliotheek Schiedam

Hof in Zuid is een wijkcentrum met voorzieningen waaronder een recreatieruimte, een koffiebar, gratis Wifi, een leestafel met kranten en tijdschriften, een compacte wisselende collectie boeken en een ophaal- en afgiftepunt van materialen van de Bibliotheek Schiedam.

Door in te loggen op deze website kunnen leden de hele collectie van de Bibliotheek Schiedam doorzoeken en is het mogelijk te reserveren en aan te geven waar u de bestelling op wilt halen. Als het bestelde beschikbaar is, brengt de vervoersdienst deze materialen naar de gekozen bibliotheekvoorziening. Na afloop van de leentermijn zijn de materialen in elke bibliotheekvoorziening in Schiedam in te leveren.

Voorzieningen:
Ophalen reserveringen
Inleveren materialen
Gratis wifi-verbinding
Leestafel met tijdschriften en kranten
Computer voor zoeken en reserveren
Koffiebar
Collectie voor alle leeftijden