Zomervakantie in de bieb

Heel veel voor kinderen

Blijf je deze zomer thuis? Vier je vakantie in de Bibliotheek in de Korenbeurs!

Van maandag 13 juli tot vrijdag 21 augustus is er bijna elke dag iets te doen of te ontdekken aan de Lange Haven 145 in Schiedam.

Het programma bestaat uit heel veel creatieve workshops  waarin het thema ‘natuur’ centraal staat en films in de biblioscoop. In de agenda en onderaan dit artikel is het volledige zomervakantieprogramma te vinden.

Doe je mee? Deelname is gratis. Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen met de workshops? Meld je dan aan door een mail te sturen naar programmering@debibliotheekschiedam.nl