Wist u dat??

Leuke, interessante, bijzondere weetjes van de Bibliotheek Schiedam

Deel 2 met leuke, interessante, informatieve, bijzondere weetjes van de Bibliotheek Schiedam.

Wist u dat:

... materialen ook bij andere bibliotheken aangevraagd kunnen worden als wij deze niet in ons bezit hebben? Op deze manier heeft u miljoenen materialen tot uw beschikking. Aan reserveringen en aanvragen buiten de Bibliotheek Schiedam zitten echter wel kosten verbonden. Reserveringen binnen het bibliotheeksysteem van Noord- en Zuid-Holland kost € 0,30 per item, en aanvragen kosten € 1,50 per item.
Klik hier voor meer informatie over reserveren.

... verlengen van de geleende materialen gratis is via de zelfbedieningsbalie of via de website. Voor verlengen via de website moet u zich inloggen. Via Mijn Menu vindt u alle mogelijkheden om materialen te verlengen.
Klik hier voor meer informatie over verlengen.

... de bibliotheekpas niet nodig is bij het terugbrengen van uw geleende materialen. U kunt uw materialen inleveren bij de zelfbedieningsbalies.