Welkomstcadeautje

De Nationale Voorleesdagen: 23 januari t/m 2 februari

De bibliotheek biedt kinderen tot 6 jaar een lief welkomstcadeautje aan!

Vandaag zijn de Nationale Voorleesdagen begonnen. De gelegenheid om te ontdekken dat de bibliotheek ouders van jonge kinderen veel te bieden heeft. Een grote collectie prentenboeken. Maar ook boeken over hobby's, over liedjes en spelletjes, over knutselen, over leuke uitstapjes, over opvoeden, cd's en dvd's.

Meld uw kleuter of peuter aan als lid.

Voor kinderen tot 18 jaar is het lidmaatschap gratis!

De bibliotheek biedt u een lief welkomstcadeautje aan: een vingerpopje van Dorus uit 'Nog 100 nachtjes slapen' het boek dat verkozen is tot Prentenboek van het Jaar.

Medewerkers van de bibliotheek lezen de komende week dit boek voor aan vele groepen kleuters met behulp van de vertelkast en -platen.

Voorleesbrigade

Op woensdagmiddag 30 januari 2013 wordt het verhaal voorgelezen door de Voorleesbrigade in het theater van de bibliotheek aan het Stadserf. Kinderen tussen de 3 en 6 jaar zijn van harte welkom. Ook zij krijgen het cadeautje. Er zijn twee vertelsessies: om 14.00 uur en om 14.30 uur.