Overzicht week 53

Afbeelding van een boek met foto's van vuurwerk

Maandag 28 tot en met 3 januari 2016

Exposities en gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

“Hello, what have we here?”

Woensdag 16 december ging de langverwachte film van Star Wars ‘The force awakens’  in première. Op de eerste etage van de Bibliotheek in de Korenbeurs zijn tot en met 31 januari 2016 de vitrines gevuld met een verzameling aan boeken, scripts, posters en allerlei gadgets van de Star War reeks. De gadgets zijn beschikbaar gesteld door een fanatieke verzamelaar.

Star wars vitrines

Expositie

Ook is deze week de expositie met Nicole Theeuwes als gastcurator tijdens openingsuren op de eerste etage van de Korenbeurs te bezichtigen. Deze tentoonstelling heeft Theeuwes samengesteld uit de collectie werken van het Centrum voor Beeldende Kunst Schiedam.

Gewijzigde openingstijden rond Nieuwjaar

Donderdag 31 december sluit de Bibliotheek in De Nieuwe Harg om 12.00 uur. De Bibliotheek in De Korenbeurs en de Bibliotheek in De Brug zijn vanaf 16.00 uur gesloten.

Vrijdag 1 januari, Nieuwsjaarsdag, zijn alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam gesloten. Zaterdag 2 januari zijn de voorzieningen weer volgens openinguren geopend, uitgezonderd de Bibliotheek in De Erker, die op 4 januari haar deuren weer opent.

Bekijk alvast wat er in januari te doen is in het volledige agendaoverzicht.