Overzicht week 52

De vitrine van Vol-koren gevuld met lekkers en Star Wars

Maandag 21 tot en met 27 december 2015

Exposities en gewijzigde openingstijden rond de feestdagen

“Hello, what have we here?”

Woensdag 16 december ging de langverwachte film van Star Wars ‘The force awakens’  in première. Op de eerste etage van de Bibliotheek in de Korenbeurs zijn tot en met 31 januari 2016 de vitrines gevuld met een verzameling aan boeken, scripts, posters en allerlei gadgets van de Star War reeks. De gadgets zijn beschikbaar gesteld door een fanatieke verzamelaar.

Star wars vitrines

Expositie

Ook is deze week de expositie met Nicole Theeuwes als gastcurator tijdens openingsuren op de eerste etage van de Korenbeurs te bezichtigen. Deze tentoonstelling heeft Theeuwes samengesteld uit de collectie werken van het Centrum voor Beeldende Kunst Schiedam.

Gewijzigde openingstijden rond kerst

Donderdag 24 december, Kerstavond sluiten alle voorzieningen van de Bibliotheek Schiedam om 16.00 uur. Eerste en Tweede Kerstdag is de Bibliotheek Schiedam gesloten. Zondag 27 december is de Bibliotheek in de Korenbeurs weer vanaf 10 uur geopend. Wijkcentrum De Erker is van donderdag 24 december tot en met maandag 4 januari gesloten. Zodoende kan ook de bibliotheek niet bezocht worden.

Bekijk alvast wat er in januari te doen is in het volledige agendaoverzicht.

kerstwens 2015 maan klein