Voordeel!

Voordeel met je biebpas

Op vertoon van een geldige Schiedamse bibliotheekpas geven bedrijven en organisaties korting op toegang en activiteiten als lezingen en workshops.

Voordeel met je biebpas

Van de Bibliotheek Schiedam en Boijmans van Beuningen tot CORPUS en de Beekse Bergen: met je bibliotheekpas krijg je korting.

Kijk voor alle voordeelacties op de landelijke website van Voordeel met je biebpas en profiteer van uw ledenvoordeel.

BuurtPas

Schiedamse houders van de BuurtPas van Thuiszorg Rotterdam krijgen bovendien korting op allerlei activiteiten, waaronder de cursussen van de Schiedamse bibliotheek.

• Categorie: Nieuws
  • Laatst aangepast: dinsdag, 11 december 2012