Agenda jan / feb 2017

Foto van de voorkant van de agenda van januari en februari 2017.

Bekijk de agenda!

Ook in 2017 is er weer heel veel te doen, horen, zien en beleven bij de Bibliotheek Schiedam.

In de voorzieningen in de wijken worden digitale cursussen en (gratis) digitale spreekuren, en de leesclubs ‘Makkelijk lezen’ om beter Nederlands te leren lezen, gehouden.

In de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 staan onder andere exposities, een lezing van Herman Brusselmans, digitale cursussen en spreekuren, muziek in de bibliotheek, het schrijfcafé, informatiebijeenkomsten over opvoeden, een debatavond en leerzame en leuke activiteiten voor kinderen op het programma.

Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk het agendaoverzicht.