Tijdelijk geen horeca

Foto van de horeca die vanaf 19 maart 2018 in verbouwing is.

De Korenbeurs is wel gewoon geopend.

De horeca-voorziening in de Bibliotheek in de Korenbeurs is tijdelijk niet beschikbaar.

De laatste weken is er hard gewerkt in de Korenbeurs om uw bibliotheekbezoek nog aangenamer te maken.

Na de nodige verbeteringen aan de het gebouw was het de beurt aan de horeca-voorziening. Hierdoor was Césant in de Korenbeurs tijdelijk gesloten.

Inmiddels is 'De korenbeurs' weer geopend en kunnen bezoekers van de Bibliotheek in de Korenbeurs weer zeven dagen per week bij Césant in de Korenbeurs terecht.