Spot de poster, tag en win!

Foto van reclameposters in Schiedam.

Spot, maak een foto, deel, tag en win.

Op diverse plekken in Schiedam hangen posters van de bibliotheek. Maak een foto, deel hem, tag ons en krijg..

Deel de foto van de poster "Laat je stem horen voor de Bibliotheek Schiedam op Facebook, Twitter en/of Instagram (en tag de Bibliotheek Schiedam hierin) en krijg een gratis powerbank! Handig want zo houd je altijd toegang tot alle informatie omdat je hiermee ook onderweg je telefoon of tablet op kunt laden!

De posters hangen in diverse abri, winkels en restaurants in Schiedam. En vergeet natuurlijk niet om jouw stem uit te brengen in de strijd om de titel: Beste Bibliotheek van Nederland. Stemmen kan online tot en met 28 februari 2017. Klik hier om te stemmen

Lees en zie meer over de nominatie van de Bibliotheek Schiedam als Beste Bibliotheek van Nederland op: https://www.debibliotheekschiedam.nl/thema/beste-bibliotheek-van-nederland

Media: