Zet je schoentje in de bieb

Afbeelding van een schoen met een cadeautje erin.

Voorleesbrigade in het Sinterklaaspaleis

Je schoentje zetten in de Bibliotheek van de Korenbeurs en de Jeugdbibliotheek in de Klinker

Voorlezen in het Sinterklaaspaleis

De Sint is weer in zijn Sinterklaaspaleis in het Stedelijk Museum neergestreken. Hier vertelt de Voorleesbrigade voor de vijfde keer op een rij mooie Sinterklaasverhalen aan de leerlingen van diverse openbare basisscholen en peuterspeelzalen uit Schiedam.

Zet je schoentje in de bibliotheek!

Ook kunnen kinderen van donderdag 24 tot en met woensdag 30 november hun schoentje zetten in de Bibliotheek in de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 of Jeugdbibliotheek de Klinker aan de Bernardus IJzerdraatsingel 1.

Van vrijdag 2 tot en met zondag 4 december (bekijk de openingstijden) kunnen kinderen hun schoentje ophalen met daarin de leuke boekverrassing 'Het Cadeau', geschreven door van Harmen van Straaten.

De bibliotheken in heel Nederland roepen ouders op om dit jaar extra lang voor te lezen, zolang de Goedheiligman in het land is. Leuke Sinterklaasboeken of spannende Sinterklaas DVD's of luisterboeken zijn natuurlijk te vinden of te reserveren in een van de vestigingen van de Bibliotheek Schiedam.

Schoentje zetten banner