Schilthuizen directeur

Foto van Theo Schilthuizen, directeur - bestuurder van de Bibliotheek Schiedam

Met ingang van 1 januari 2015

Theo Schilthuizen is met ingang van 1 januari jongstleden aangesteld als directeur-bestuurder. De Raad van Toezicht van de Bibliotheek Schiedam heeft hem hiertoe benoemd.

Schilthuizen was waarnemend directeur van de Bibliotheek Schiedam tijdens Karin Visser haar ziekbed en na haar overlijden in 2014.

Sinds juni 2007 is Theo Schilthuizen manager bij de Bibliotheek Schiedam.