Programma najaar 2015

De voorkant van de agenda van september tot en met december 2015

Bekijk de agenda

Ook de laatste vier maanden van dit jaar is weer heel veel te doen, horen, zien en beleven in de Bibliotheek Schiedam.

Van september tot en met december 2015 staat de Bibliotheek in de Korenbeurs bol van de leuke, leerzame en inspirerende bijeenkomsten, activiteiten en rondleidingen voor alle leeftijden. Ook in de voorzieningen in de wijken worden bijeenkomsten georganiseerd. Zo worden de digitale cursussen en (gratis) spreekuren nu ook in Wijkcentrum De Brug gegeven en hebben ook De Erker en Hof in Zuid leesclubs ‘Makkelijk lezen’.

In de Korenbeurs aan de Lange Haven 145 staan onder andere exposities, voorleesmiddagen, schrijverslezingen, digitale cursussen en spreekuren, muzikale middagen, woordkunst met ‘Woorden Worden Zinnen’, informatiebijeenkomsten over opvoeden, leerzame en leuke knutselmiddagen en kunstlezingen op het programma.

Benieuwd naar het volledige aanbod? Bekijk het agendaoverzicht, download de agenda onderaan dit artikel of volg de Bibliotheek Schiedam op Facebook en Twitter.