Presentatie Sociale Media

Verbinden via het web

Facebook, Hyves, Twitter, Schoolbank en LinkedIn zijn voorbeelden van sociale media. Maar wat zijn sociale media en wat kun je ermee?

Laat je rondleiden in de wereld van de sociale media tijdens een presentatie op woensdag 9 mei of op donderdag 24 mei in de Bibliotheek Schiedam, locatie Stadserf.

Na afloop van de presentatie is het mogelijk om in te schrijven voor een praktische workshop over Facebook, Hyves, Schoolbank, Twitter of LinkedIn, waarbij een profielpagina wordt aangemaakt.