Overzicht week 5

Foto van de jeugdhoek in de Korenbeurs met heel veel voorleesboeken

Maandag 1 tot en met zondag 7 februari

Expositie en voorlezen tijdens de nationale voorleesdagen.

Voorlezen uit de Prentenboek top 10

Deze laatste week van de Nationale Voorleesdagen wordt op woensdag 27 januari van 14.30 - 15.00 uur voorgelezen in de Bibliotheek in de Korenbeurs. Kinderen kunnen genieten van de mooiste en nieuwste boeken uit de Prentenboeken Top 10 voorgelezen door de Voorleesbrigade. Na afloop kunnen de boeken natuurlijk ook geleend worden.

top10prenten2016

Expositie 'Over Schilderen'

De expositie “over Schilderen” is samengesteld door Inge van Haastert. De gekozen werken die op de eerste etage van de Korenbeurs hangen, zijn afkomstig van het Centrum voor Beeldende Kunst Schiedam. De expo is tot 1 maart 2016 te bekijken tijdens openingsuren.

over schilderen werk