Overzicht week 4

Rechtenvrijefoto van unsplash.com van een van een vrouw leest

Maandag 23 t/m zondag 29 januari 2017.

Herman Brusselmans, Digitaal spreekuur en Poëzieweek met Verborgen gedichten, Poëzieplein en Gijs van Rij.

Het eerste Litererair Café met Herman Brusselmans, Digitaal spreekuur en de Poëzieweek met Verbrogen Gedichten in samenwerking met Vluchtelingenwerk, de tentoonstelling Poëzieplein en Gijs van Rij die op zoek gaat naar raakvlakken tussen poëzie en Nederlandstalige popmuziek in de Bibliotheek in de Korenbeurs.

Klik voor meer informatie op de links onderaan dit artikel.

Evenementen die al hebben plaatsgevonden zullen niet meer zichtbaar zijn.