Overzicht week 36

Rechtenvrije foto van gitaarspelend persoon.

Open Monumenten Dag en Blues Update.

Deze week in de Bibliotheek Schiedam de workshop e-books lenen, speelt Blues Update live en de Open Monumenten Dagen.

Workshop e-books lenen

Er staan duizenden e-books voor u klaar om gelezen te worden en wij leggen graag uit hoe dat werkt!

Open Monumenten Dagen

Luchtfoto van het centrum van Schiedam

Tijdens het weekend van de Open Monumentendagen is ook in de Bibliotheek in de Korenbeurs van alles te beleven.

Blues update

Foto van Blues Update

Bekende popnummers uit de jaren 1960, 1970 en 2000 in een nieuw pop/blues jasje.