Officiele Opening

De Nieuwe Harg

De bibliotheeklocatie in De Nieuwe Harg is begin dit jaar in gebruik genomen. Op woensdag 22 mei wordt deze locatie om 15.00 uur officieel geopend.

Deze nieuwe locatie komt voort uit een unieke samenwerking tussen de Frankelandgroep en de Bibliotheek Schiedam.

In dienstencentrum De Nieuwe harg, gelegen aan het Hargplein 116, is een compacte collectie geplaatst, bestaande uit streekromans, actuele romans en luisterboeken. De materialen kunnen op basis van een lidmaatschap van de Bibliotheek Schiedam geleend worden. Alle andere materialen van de Bibliotheek Schiedam en alle andere bibliotheken kunnen worden gereserveerd en opgehaald.

Bezoekers van het dienstencentrum en bibliotheekpashouders en bewoners uit de wijk Noord kunnen gebruik maken van de faciliteiten op deze bibliotheeklocatie, waaronder WiFi en een collectie tijdschriften en kranten.

• Categorie: Nieuws
  • Laatst aangepast: dinsdag, 14 mei 2013