Ontmoeting en debat

Een foto van het Nieuwe Stadsblad van 28 januari 2015

Uit het Nieuwe Stadsblad

Theo Schilthuizen, directeur - bestuurder van de Bibliotheek Schiedam aan het woord in het Nieuwe Stadsblad

Het wachten is op de vergunning. Dan kan rijksmonument de Korenbeurs in korte tijd worden omgetoverd in de hoofdvestiging van de Bibliotheek Schiedam. Ontmoeting en debat komen centraal te staan in de Korenbeurs maar er ook nog voldoende ruimte voor de boekenkasten. Naar verwachting opent de Bibliotheek in de Korenbeurs haar deuren medio 2015.

Het volledige artikel uit het Nieuwe Stadsblad van 28 januari 2015 is hieronder te bekijken.