Gratis fleecedeken

Ontdek de voordelen en word lid

Wist je dat je bibliotheekpas gelijk staat aan voordeel? Ontdek dit in een van de Schiedamse bibliotheeklocaties en maak kennis met de collectie, de adviezen van de medewerkers, de ruimten, de werkplekken en de gratis WiFi-verbinding of doe (met korting) mee met de activiteiten in de Bibliotheek Schiedam.

Gebruik de bibliotheekpas onder andere voor korting op de toegang op het Stedelijk Museum Schiedam of een rondvaart met Fluisterboot. En ga je een dagje buiten Schiedam op stap? Ook op veel korting op dagje uit krijgt. Kijk op www.voordeelmetjebiebpas.nl voor de landelijke acties.

Ontdek de voordelen en word lid en krijg de limited edition 'de Bibliotheek Schiedam fleecedeken'

Tot en met 31 december 2013 heeft de Bibliotheek Schiedam nóg een extra voor nieuwe leden. Op het moment van inschrijven krijgen nieuwe betalende leden de limited edition de Bibliotheek Schiedam fleecedeken mee naar huis. Om 's winters onder weg te kruipen met een goed boek/je tablet/je e-reader en om 's zomers in het gras te lezen.

Bestaande leden die een nieuw lid aanbrengen kunnen ook een deken op komen halen. Klik hier om het formulier "aanbrengen" te downloaden.