Leesclub Makkelijk Lezen

Tijd voor taal

Binnenkort start ook op de dinsdagochtend een leesclub 'Makkelijk Lezen'.

Wie beter wil leren lezen kan bij de Bibliotheek Schiedam meedoen met een van de leesclubs Makkelijk lezen.

In de leesclubs worden boeken in eenvoudig Nederlands voor volwassenen gelezen. De leesclubs worden begeleid door getrainde vrijwilligers. Meedoen aan één van de leesclubs is gratis. De leesclubs zijn bedoeld voor volwassenen die Nederlands spreken en beter willen leren lezen.

De leesclubs vinden plaats op dinsdag- en woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur en op donderdagavond van 18.30 tot 20.00 uur.

Opgeven voor de leesclub kan bij de Servicebalie van de Bibliotheek Schiedam of bij het Taal+ Loket in de Bibliotheek Schiedam – Stadserf.