Nederland Leest een gratis boek

Campagnefoto Nederland Leest

Geef je mening en krijg een boek!

“Inwoners moeten vaker mee kunnen beslissen over belangrijke politieke kwestie.” “Nederland moet een republiek worden”.

Wat vind jij van deze stellingen? En waarom? Geef je mening in de Bibliotheek of via de link hieronder. De hele maand november staat het debat centraal, tijdens Nederland Leest. Het thema is dit jaar democratie.

Geef in de Bibliotheek Schiedam je mening over prikkelende stellingen, of geef jouw mening over democratie op Nederland Leest en ontvang één van de 3 geschenkboeken: Heer van de vliegen van William Golding, Liefde en schaduw van Isabelle Allende of Morten van Anna Levander.

Je kunt je mening geven op: geefjemening.nederlandleest.nl

Lukt het thuis niet, dan kun je je mening ook kwijt in de Bibliotheek zelf.

Nederland Leest wordt in 2016  van 1 tot en met 30 november voor de elfde keer georganiseerd en is een initiatief van de CPNB, in samenwerking met de VOB (Vereniging Openbare Bibliotheken).