Muzikaal talent gezocht

Foto van een microfoon

Voor vervolg 'Muziek in de Bibliotheek'

Kun je goed zingen of speel je een instrument? Meld je aan voor Muziek in de Bibliotheek

Elke maand organiseert de Bibliotheek Schiedam de muzikale middag: 'Muziek in de Bibliotheek'. Voor de volgende edities wordt muzikaal talent gezocht. Speel je een instrument of zing je en wil je optreden in de Bibliotheek en in de toekomst misschien in de Korenbeurs, geef je dan op voor 'Muziek in de Bibliotheek op zaterdag 14 maart 2015 in de Bibliotheek aan het Stadserf. Dit kan door een e-mail te sturen naar verdieping@debibliotheekschiedam.nl. Vermeld hierin je naam, leeftijd, wat voor muziek je maakt en/of welk instrument je speelt.

Van ieder optreden wordt een korte video gemaakt, die op de Facebook pagina van de Bibliotheek Schiedam geplaatst wordt. Diegene met de meeste likes mag, na de verhuizing naar de Korenbeurs als eerste optreden tijdens 'Muziek in de Bibliotheek.

Spelregels 'Muziek in de Bibliotheek' zaterdag 14 maart 2015;

• Iedereen kan zich aanmelden van jong tot oud: individueel, groep, koor, klas van een muziekschool.
  • Ieder optreden duurt ca. 10 minuten.
  • Neem zoveel mogelijk van je fans mee!
  • Aanmelden? Mail naar verdieping@debibliotheekschiedam.nl

Programma
Meer informatie over het programma van zaterdag 14 maart volgt in het agendapunt onder dit artikel.