MediaMasters 2012

Onderdeel van de Week van de Mediawijsheid

In Schiedam werken de bibliotheek en een aantal scholen samen in de Week van de Mediawijsheid. De groepen 7 en 8 spelen deze week het spel MediaMasters.

Kinderen en jongeren groeien op met TV, internet, social media, games en mobieltjes. Deze media bieden hen heel veel mogelijkheden. Maar hoe mediawijs is de jeugd? En welke rol kunnen ouders en school daarbij spelen?

Daarom de Week van de Mediawijsheid van 23 t/m 30 november 2012.

Mediamasters is een onderdeel van de Week van de Mediawijsheid. Het doel van dit spel is kinderen in groep 7 en 8, samen met hun ouders, te laten ervaren hoe mediawijs ze zijn. Na het spelen van het spel ontvangen de kinderen hun 'Media Master'.