Nelson Mandela dag

Lezing door Conny Braam

op donderdag 18 juli: internationale Mandeladag, tevens zijn geboortedag, wordt vanaf 19.00 uur stilgestaan bij deze wereldleider.

Publicist Conny Braam, auteur van het boek 'Mandela op de Koelkast' verzorgt een lezing, omlijst met Afrikaanse dans van Danse Africaine.

Conny Braam (1948) richtte in 1970 met anderen de Anti-apartheidsbeweging Nederland op, waarvan ze tot 1994 voorzitster was. Ze heeft Nelson Mandela van dichtbij meegemaakt in haar tijd bij het Zuid-Afrikaanse verzet en weet dan ook veel over hem te vertellen.

Mocht Mandela in de week voor 18 juli komen te overlijden, zal Conny Braam haar verplichtingen als Mandela-deskundige elders in de media moeten vervullen en zal het programma worden verplaatst.