Mandeladag

Lezing door Publicist Conny Braam

Donderdag 18 juli is het internationale Mandeladag. Publicist Conny Braam geeft vanaf 19.00 een lezing over deze wereldleider.

De lezing van publicist Conny Braam, auteur van het boek 'Mandela op de Koelkast', is omlijst met Afrikaanse dans van Danse Africaine.

Conny Braam (1948) richtte in 1970 met anderen de Anti-apartheidsbeweging Nederland op, waarvan ze tot 1994 voorzitster was. Ze heeft Nelson Mandela van dichtbij meegemaakt in haar tijd bij het Zuid-Afrikaanse verzet en weet dan ook veel over hem te vertellen.

Aanmelden is niet nodig en het bijwonen van de lezing is gratis.