Leesclub Makkelijk Lezen

Logo van de leesclub 'Makkelijk lezen'

Nu ook in Hof in Zuid

Vergroot je woordenschat en meld je aan voor een leesclub!

Nu ook in Hof in Zuid

Wie beter Nederlands wil leren lezen kan nu ook bij de Bibliotheek in Hof in Zuid meedoen met de leesclub 'Makkelijk lezen' op vrijdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur.

Wat is de leesclub 'Makkelijk lezen'?

In de leesclub worden boeken in eenvoudig Nederlands voor volwassenen gelezen. Meedoen aan de leesclub is gratis. Het is niet nodig om lid te zijn van de bibliotheek. De leesclub is bedoeld voor volwassenen die Nederlands kunnen spreken en beter willen leren lezen.

Aanmelden?

Aanmelden voor de leesclub kan bij de Bibliotheek in Hof in Zuid aan de Nieuwe Maasstraat 68d en in de Bibliotheek aan het Stadserf 1, bij de Servicebalie of bij het TaalPlus Loket.

Leesclub in de Bibliotheek aan het Stadserf

In de Bibliotheek aan het Stadserf wordt op dinsdagochtend en woensdagochtend van 10.00 – 11.30 uur en elke donderdagavond van 18.30 – 20.00 uur gelezen in de leesclub.