Kerstmuziek

Rode kerstbal op muzieksheet

Kom luisteren, relaxen en genieten

Speciale kerstmuziekuitvoeringen tijdens de drukke decembermaand.

In de laatste weken van 2016 wordt de Korenbeurs gevuld met mooie klanken.

Zaterdag 12 december zingt Sigrid Secherling vanaf 13.00 uur songs of Faith, Hope & Love  in het atrium. Met haar warme stem brengt zij gospels, evergreens en mooie luisterliedjes ten gehore. Kijk voor meer informatie over Gospelmuziek op de website van Muziekweb.

Zondag 20 mei vanaf 14.00 uur helpt Gijs van Rij om in vrolijke kerstsferen te komen met bijzondere kerstliedjes. Bekende en minder bekende nummers, onverwachte versies van kerstliedjes en evergreens komen deze middag aan bod. Laat je verrassen!