Happy Valentine met Kizzy!

Foto van Kizzy.

Muziek in de Bibliotheek

Romantische songs van Kizzy, een love mix van DJ Jermax en kans op een heerlijke verrassing met de love quiz.

Vier op zaterdag 14 februari samen met jouw geliefde Valentijn in het theater van de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf. Vanaf 13.30 uur ben je welkom. Er staat een gratis welkomstdrankje, koffie, thee en allerlei heerlijke zoetigheden te wachten. Het programma begint om 14.00 uur en duurt tot 14.45 uur.

Wil jij je geliefde verrassen met een boodschap, bloemetje, cadeautje enz. Laat het Kizzy weten via info@kizzy.nl