Haal uw gratis boek op

Afbeelding van het woord GRATIS in een rode ster.

Keuze uit drie fantastische boeken!

Van het weer worden we niet erg vrolijk, dus doen wij een poging u wat op te vrolijken, middels een mooie aanbieding.

Gedurende de maand november deelt de Bibliotheek Schiedam gratis boeken uit.  De campagne Nederland Leest is afgelopen week begonnen. U kunt nu een van de drie boektitels kosteloos ophalen in een van de vestigingen van de Bibliotheek Schiedam. U heeft de keuze uit:

• Heer van de vliegen, de klassieker van William Golding -Heer van de vliegen schept een even pijnlijk als treffend beeld van een groep schooljongens die, na te zijn neergestort op een onbewoond eiland, met elkaar moeten samenwerken om te overleven, maar die daar jammerlijk in falen.

• Liefde en schaduw, de meeslepende roman van Isabel Allende- Journaliste Irene en fotograaf Francisco stuiten op een massagraf. Ze kunnen nu niet langer de ogen sluiten voor wat mensen in hun land wordt aangedaan en gaan op onderzoek. Terwijl ze in verzet komen tegen de verschrikkingen van het dictatoriaal regime bloeit de liefde tussen hen op. Liefde en schaduw is een meeslepende geschiedenis vol geweld en liefde.
  • Morten, de spannende thriller van Anna Levander - De ambitieuze politicus Morten Mathijsen stevent af op een glorieuze verkiezingsoverwinning. Zijn partij, De Nieuwe Liberalen, gaat verrassend aan kop in de peilingen. Mathijsen is de tweede man van de partij en wil leider worden. Dan dreigt een duistere zaak uit het verleden zijn reputatie te schaden. Met de briljante spindoctor Evelien Bax aan zijn zijde gaat Morten tot het uiterste om het onheil af te wenden. De machtsstrijd maakt meerdere slachtoffers.

Haal uw gratis boek op voor ze op zijn.