Gezondheid

Bijeenkomst kenniscirkels

Op dinsdag 5 februari 2013 organiseert de Bibliotheek Schiedam op het Stadserf een bijeenkomst in het kader van de kenniscirkels, met als onderwerp: gezondheid.

Kenniscirkels van de Bibliotheek Schiedam bestaan uit personen die afkomstig zijn uit netwerken van bepaalde beroepsgroepen. Deze personen komen regelmatig samen om kennis rond een bepaald onderwerp met elkaar te delen. In oktober en november werden twee bijeenkomsten over geld en financien bezocht door zo'n 40 professionals.

Tijdens deze bijeenkomsten bespraken de deelnemers met elkaar welke activiteiten de Schiedamse bibliotheek samen met bedrijven en organisaties kan organiseren, bijvoorbeeld lezingen, workshops, cursussen of trainingen.

Door te werken met kenniscirkels, weet de Bibliotheek Schiedam wat er in Schiedam leeft en speelt en kan ze haar activiteiten in 2013 daarop afstemmen. De Schiedamse bibliotheek bundelt al deze kennis en ervaring en biedt die, samen met Schiedamse partners, aan in de vorm activiteiten waar Schiedammers warm voor lopen en waar ze behoefte aan hebben, bijvoorbeeld voor op school of op het werk. Zo kan iedereen in Schiedam volwaardig deelnemen aan de samenleving en zich verder ontwikkelen.

In kenniscirkels delen Schiedamse experts hun kennis op het gebied van bijvoorbeeld financien, gezondheid, betrokkenheid bij de stad Schiedam, kennis van de eigen leefomgeving en trends in de samenleving. De beleidsvisie is elders op deze website digitaal te raadplegen.

Meedoen aan de kenniscirkels?

Neem contact op met Jan Poot
M: 06 83 16 11 36
T: 010 714 6300 (tijdens kantooruren)