Singersongwriters gezocht

voor biebpodium tijdens de Brandersfeesten

Ben je singersongwriter en kom je uit Schiedam? Dan is dit je kans om onderdeel uit te maken van een van de grootste en leukste evenementen in Schiedam!

Het laatste weekend van september is tevens het laatste weekend van de stand-up bibliotheek de Monopole aan de Hoogstraat. De Bibliotheek Schiedam sluit feestelijk af door middel van een buitenpodium met optredens van Schiedams talent tijdens de Brandersfeesten op zaterdag 28 en zondag 29 september.

Hiervoor is de Bibliotheek Schiedam dringend op zoek naar singersongwriters. Ben je singersongwriter en kom je uit Schiedam? Stuur je demo vóór vrijdag 13 september 00.00 uur online naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en maak kans op een plekje in de programmering.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met de Bibliotheek Schiedam door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar 010 714 63 00.