Expositie Veelzijdigheid

Foto van bronzen beeld

Paul Mekking als gastcurator

Vanaf donderdag 28 november 2013 is de expositie “Veelzijdigheid", te zien in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf.

Paul Mekking afscheidnemend voorzitter van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Schiedam heeft deze expositie samengesteld uit zijn privé kunstcollectie en uit de collectie werken van het Centrum voor Beeldende Kunst Schiedam.

Ter gelegenheid van zijn afscheid als voorzitter van de Raad van Toezicht van de Bibliotheek Schiedam is Paul Mekking gevraagd voor het 4e gastcuratorschap. Mekking treedt, na twee termijnen van 4 jaar, reglementair terug.