Er is geen muzikale voorstelling voor kleuters op 22 januari!

Foto van een artikel in het Stadsblad.

Foutieve melding in het Stadsblad.

In het stadsblad staat helaas een foutieve melding over een muzikale voorstelling voor kleuters.

Foutieve melding in het Stadsblad over muzikale voorstelling voor kleuters op 22 januari!

In het stadsblad staat helaas een foutieve melding over een muzikale voorstelling voor kleuters bij de Bibliotheek in de Korenbeurs op maandag 22 januari. Deze informatie is niet correct. Deze voorstelling heeft reeds plaatsgevonden!