Cursus Internet

Internet is niet meer weg te denken uit het dagelijks leven

Voor wie nieuwsgierig en reislustig is, graag foto's en muziek deelt, of van spelletjes houdt, is internet een uitkomst.

Snuffelen in de catalogus van de bibliotheek, een boek reserveren, online winkelen, contact onderhouden met familie en vrienden, maar ook met instanties, een route plannen met het openbaar vervoer, je bankzaken regelen of zoeken naar een andere baan of vrijwilligerswerk, kan vanuit huis wanneer het uitkomt.

Kijk voor meer informatie in onze agenda.