BoekStart baby

foto van Stefany Ferreira Oliveira en haar ongeboren dochter Gloria.

Voorlezen in de buik

Vorige week kwam Stefany Ferreira Oliveira haar nog ongeboren dochter Delaylah inschrijven.

Delaylah de Aguiar Santos, wordt geboren rond 30 mei 2016 en is het jongste lid van de Bibliotheek Schiedam. Haar moeder, nu 22 weken zwanger, neemt het moederschap, het plezier en belang van voorlezen en de toekomstkansen voor haar dochter heel serieus.

Bij de inschrijving had Delaylah al wel een emailadres, maar de geboortedatum, die is onbekend tot wij het geboortekaartje krijgen. Aankomende moeder Stefany, verliet de bibliotheek met bibliotheekpas, een mooi gevuld oranje BoekStart koffertje en een flinke stapel babyboekjes.

De Bibliotheek wenst de aankomende ouders veel leesplezier met hun dochter en natuurlijk zien we jullie graag terug in de bibliotheek.

Boekstart

Lid zijn van de Bibliotheek Schiedam is gratis tot 18 jaar. Speciaal voor de allerkleinsten is er BoekStart; een leesprogramma voor babys, dreumesen en peuters van 0 tot 4 jaar. Ook baby's kunnen al veel plezier hebben met de plaatjes in een boekje. In de Bibliotheek zijn speciale boekjes voor babys vanaf 3 maanden te leen! Tijdens het eerste bezoek aan het consultatiebureau krijgen nieuwe ouders een bon en brief waarmee bij de bibliotheek het gratis lidmaatschap en BoekStart koffertje opgehaald kan worden.

Stefany Ferreira gaat voorlezen aan haar (nu nog ongeboren) dochter Delaylah.

BoekStart Baby

Media: