Boekenweek 2015

Poster van de de talkshow 'Te Gek voor Woorden'.

Te Gek voor Woorden

Met onder andere Mike Boddé en Ernest van der Kwast

Zaterdag 7 maart tot en met zondag 15 maart is het de 80ste Boekenweek! Het thema ´waanzin´klinkt door in de Nederlandse bibliotheken en boekhandels. Zo ook in Schiedam bij Boekhandel Post Scriptum, waar de Boekenweek op zaterdag 7 maart werd afgetrapt en in de Bibliotheek aan het Stadserf 1 bij de talkshow ' Te gek voor woorden'.

Te gek voor woorden bij de Bibliotheek Schiedam, vrijdag 13 maart

Op vrijdag 13 maart organiseert de Bibliotheek Schiedam een avond vol muziek, interviews, cabaret en literatuur onder de titel ‘Te Gek voor Woorden’. Schrijver Ernest van der Kwast presenteert deze avond en interviewt  cabaretier, muzikant en schrijver Mike Boddé en psychiater Paul Wisman van het GGZ Dordrecht.  Mike Boddé zorgt deze avond ook voor een vrolijke noot. Entree bedraagt €10 euro (ben je lid van de bibliotheek  dan betaal je €7,50 euro). De deuren openen om 19.30 uur en om 20.00 uur begint het programma in de Bibliotheek aan het Stadserf 1.

Scroll naar beneden voor het agendapunt met meer informatie over de sprekers en het programma van de talkshow 'Te gek voor woorden'.

Kaartverkoop

Kaarten voor beide avonden zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek aan het Stadserf  en bij boekhandel Post Sriptum. Er kunnen ook combikaarten voor beide avonden worden gekocht voor €24.50 euro (€5,- euro korting).  Kaarten reserveren is ook mogelijk. Bel 010 714 63 00 of mail programmering@debibliotheekschiedam.nl.

Gratis boekenweekbundel ´Te gek voor woorden' voor bibliotheekleden

Zoals elk jaar kunnen bibliotheekleden het Boekenweekgeschenk op komen halen. Dit jaar is dit de Boekenweekbundel ´Te gek voor woorden'.

In deze bundel nemen bekende Nederlanders, waaronder Ronald Giphart, Christine Otten, Myrthe van der Meer, Heleen van Royen, Sigmund, Ronald Snijders, Arend Heerma van Voss, Onno Blom & Maarten Biesheuvel, Marly van der Velden en Inez Weski je mee op reis naar hun meest waanzinnige ervaring. Een unieke bundel vol interessante bijdragen en boekentips bij het thema van de Boekenweek Waanzin.

Op zondag 15 maart 2015 is het Boekenweekgeschenk 2015 ook te gebruiken als treinkaartje; geldig voor 1 persoon, 2de klas, in alle binnenlandse treinen van NS en NS International,* Arriva, Connexxion, Breng, Syntus en Veolia.

download 2

Media: