Boek en Bal 2014: thema reizen

Ga je mee op reis?

Zaterdag 15 maart 2014 vindt de achtste editie van Boek&Bal Schiedam plaats. Dit jaarlijks literaire evenement staat, net als de landelijke boekenweek, in het thema van "reizen".

Boek&Bal Schiedam is de Schiedamse afsluiter van de 79e landelijke boekenweek die loopt van 8 - 16 maart 2014.

De organisatie van Boek&Bal Schiedam is in handen van de Bibliotheek Schiedam, Theater aan de Schie en de boekhandels Van Leeuwen en Postscriptum tezamen met overige Schiedamse partners.

Zet 15 maart alvast in je agenda. Binnenkort wordt bekend gemaakt waar en wanneer je een ticket kunt boeken voor deze reis om de wereld aan het Stadserf 1.