Boek en Bal Schiedam

Foto van het Boek en Bal Schiedam logo

Aftellen naar zaterdag 15 maart

De countdown voor ons vertrek op een duizelingwekkende rondreis langs de sterren van Boek en Bal Schiedam is begonnen.

Al geboekt?

Heb jij je ticket om de lezingen van André Kuipers, Abdelkader Benali, Herman Brusselmans, Arjen Lubach, Sunny Bergman, Marente de Moor, Franca Treur, Bettine Vriesekoop en Joost Onna bij te wonen al bemachtigd? En sta jij straks bij het Woorden Worden Zinnen podium om daar onder andere rapper Typhoon te ontmoeten? Het kan allemaal op zaterdag 15 maart tijdens Boek&Bal Schiedam.

LET OP:

Anders dan voorgaande jaren begint Boek en Bal Schiedam op zaterdag 15 maart 2014 om 19.00 uur!! De inloop start om 18.30 uur. Om 19.00 uur begint het feest en betreedt André Kuipers het podium. Ben dus op tijd en mis niets van dit spektakel vol woordkunst, verre reizen en mooie verhalen.

Tickets

Met vroegboekkorting kosten de kaarten van Boek&Bal Schiedam € 17,50 of met CJP-, 65+- of bibliotheekpas van de Bibliotheek Schiedam € 15,00. De tickets zijn verkrijgbaar bij de Bibliotheek Schiedam aan het stadserf 1, Theater aan de Schie, Boekhandel van Leeuwen en Boekhandel Post Scriptum. Last-minute tickets zijn op de avond zelf te koop voor € 19,50.