Oranjemaand

in de Bibliotheek Schiedam

April is ‘Oranjemaand’ in de Bibliotheek Schiedam. De gehele maand staan de activiteiten in de Bibliotheek Schiedam in het teken van het Nederlands koningshuis.

Door de bijdrage van Schiedammers is een oranje-expositie opgezet. Deze is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de locatie Stadserf.

April 2013 is een bijzondere maand; koningin Beatrix zal aftreden en troonopvolger Willem-Alexander wordt ingehuldigd als ons nieuwe koning. Op 27 april 2014 zal voor het eerst Koningsdag gevierd worden.

De activiteiten zijn te vinden in de agenda van de Bibliotheek Schiedam en vinden afwisselend plaats op in de Bibliotheek Schiedam aan het Stadserf 1 en de Stand-Up Bibliotheek in de Monopole. Deelname is gratis en iedereen is welkom.