Alles met de iPad

Foto van een ipad en een hand

Op weg naar een papierloos bestaan

De iPad opent de weg naar een vrijwel papierloos bestaan en kan hiermee vrijwel volledig de 'gewone' computer vervangen.

De iPad kan de computer vervangen voor privé gebruik. Maar ook leden en besturen van verenigingen of kleine organisaties kunnen nu volledig papierloos vergaderen.

Voor wie wil leren hoe dit kan, organiseert de Bibliotheek Schiedam de cursus 'Alles met de iPad' op dinsdag 8, 15 en 22 april 2014.

De cursus kost € 45,00; leden van de Bibliotheek Schiedam en houders van de Buurtpas van Thuiszorg Rotterdam betalen € 37,50.

Aanmelden voor de cursus kan bij de Bibliotheek Schiedam - Stadserf, op Stadserf 1.