Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

Boekenzoeker helpt!

Op zoek naar een leuk boek voor de zomer

Boekenzoeker is een website die kinderen helpt met het uitzoeken van een boek.

Schiedam krijgt eigen Taalhuis

Schiedam bundelt krachten

Op dinsdag 19 juni 2018 organiseerde de Taalcoöperatie de eerste editie van S`taal,

18 t/m 24 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 25 bij de Bibliotheek Schiedam.

IkToon Schiedam, Zangpodium, Schrijfcafé, Spannende boeken weken en stripboekententoonstelling in de Korenbeurs.

VakantieBieb 2018

Lekker lezen in je vakantie!

Altijd en over e-books lezen op de camping, op het strand, in de trein en het vliegtuig zonder boeken te hoeven sjouwen

11 t/m 17 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 24 bij de Bibliotheek Schiedam.

Spannende boeken weken, voorlezen met muziek, digitaal spreekuur in De Brug, striptentoonstelling en cursussen.

Enthousiasme over Schoolschrijvers

Traject afgesloten op twee scholen

In de afgelopen maanden hebben twee Schoolschrijvers in Schiedam gewerkt, op IBS Ababil en OBS De Peperklip.

4 t/m 10 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 23 bij de Bibliotheek Schiedam.

Proef de plantage! Muziek in de bibliotheek, verschillende cursussen, voorlezen, Spannende Boeken Weken en veel meer!

De Bibliotheek in De Erker gaat sluiten

Collectie blijft wel beschikbaar.

Tijdens een evaluatie is in goed overleg besloten om de samenwerking niet in de huidige vorm voort te zetten.

28 mei t/m 3 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 22 bij de Bibliotheek Schiedam.

Lezing over de Bibliotheek Schiedam, Cursus gelukkig en gezond 100 worden, Workshop Kinder EHBO en striptentoonstelling.

Boek of film gereserveerd?

Waar staat deze op de locaties?

U heeft bericht ontvangen dat het boek dat u heeft gereserveerd voor u klaar staat. Maar waar kunt u deze vinden?