Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

11 t/m 17 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 24 bij de Bibliotheek Schiedam.

Spannende boeken weken, voorlezen met muziek, digitaal spreekuur in De Brug, striptentoonstelling en cursussen.

Enthousiasme over Schoolschrijvers

Traject afgesloten op twee scholen

In de afgelopen maanden hebben twee Schoolschrijvers in Schiedam gewerkt, op IBS Ababil en OBS De Peperklip.

4 t/m 10 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 23 bij de Bibliotheek Schiedam.

Proef de plantage! Muziek in de bibliotheek, verschillende cursussen, voorlezen, Spannende Boeken Weken en veel meer!

De Bibliotheek in De Erker gaat sluiten

Collectie blijft wel beschikbaar.

Tijdens een evaluatie is in goed overleg besloten om de samenwerking niet in de huidige vorm voort te zetten.

28 mei t/m 3 juni 2018 bij jouw bibliotheek

Week 22 bij de Bibliotheek Schiedam.

Lezing over de Bibliotheek Schiedam, Cursus gelukkig en gezond 100 worden, Workshop Kinder EHBO en striptentoonstelling.

Boek of film gereserveerd?

Waar staat deze op de locaties?

U heeft bericht ontvangen dat het boek dat u heeft gereserveerd voor u klaar staat. Maar waar kunt u deze vinden?

21 t/m 27 mei bij jouw bibliotheek

Agenda wk 21 bij de Bibliotheek Schiedam

Tweede Pinksterdag gesloten, Digitaal Spreekuur in de korenbeurs, zomerhits met Gijs van Rij en striptentoonstelling.

Het boek van de dag

Elke dag een ander boek uitgelicht.

In de Bibliotheek in de Korenbeurs staat sinds kort een zuil met daarop het boek van de dag.

14 t/m 20 mei 2018 bij jouw bibliotheek

Week 20 bij de Bibliotheek Schiedam.

Met Pinksteren gesloten, workshop E-books lenen, Schrijfcafé, Studeren in de bieb, striptentoonstelling, online cursus.

7 t/m 13 mei 2018 bij jouw bibliotheek

Week 19 bij de Bibliotheek Schiedam.

Tijdens Hemelvaartsdag gesloten, meivakantie, concert, Biblioscoop, Digitaal spreekuur, striptentoonstelling en meer!