Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

13 t/m 19 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 33 bij de Bibliotheek Schiedam.

Muziek in de bibliotheek: Sjarm, exposities, workshops en cursussen, digitaal spreek uur in De Brug en Dummie de Mummie.

Het cursusboekje Computercursussen najaar 2018 nu verkrijgbaar!

Cursussen en Digitaal Spreekuur.

Leer hoe leuk het is om zelf uw zaken digitaal te regelen.

6 t/m 12 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 32 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop: Coco, workshop Jeroen Bosch, gratis online cursus, Exposities van Jacques Tange en Tristan Tange.

30 juli t/m 5 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 31 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop (Ferdinand), Zomertijdmachine (Napoleon), nieuwe, gratis online cursus, exposities, Zomerbieb, Vakantiebieb.

23 t/m 29 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 30 bij de Bibliotheek Schiedam.

Digitaal spreekuur in de Korenbeurs, Biblioschoop, Muziek uit je grootouders tijd, twee exposities, Zomerbieb en meer.

Inspirerende creatieve workshops.

Terugblik op een succesvol jaar Schrijfcafé georganiseerd door Carla Scheepe en Liesbeth Mende.

16 t/m 22 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 29 bij de Bibliotheek Schiedam.

Zomerbieb in Willem Alexandersportpark, Early Man in de Biblioscoop, Digitaal spreekuur in de 5 Molens en een expositie.

Sluiting de Bibliotheek in de Erker

Vrijdag 13 juli voor het laatst geopend.

Vanaf 13.00 uur wordt er geen collectie meer uitgeleend in de Bibliotheek in de Erker aan de Jan van Avennesstraat.

Terugblik symposium S’taal

Strijd tegen laaggeletterdheid.

Op dinsdag 19 juni was de eerste editie van S`taal, een symposium over de aanpak van laaggeletterdheid in de stad.

Vacature 18.01

Technisch gebouwenbeheerder

Werken in de monumentale Korenbeurs van Schiedam op basis van een min/maxcontract voor minimaal 12 uur per week.