Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

27 augustus t/m 2 september 2018 bij jouw bibliotheek

Week 35 bij de Bibliotheek Schiedam.

Historische Bridgetocht, Online cursus, expositie Old Stuff door Jacques Tange en expositie Archeologische voorwerpen.

Zonder tijdmachine blikken we terug

12 workshops en 6 films in 6 weken.

De afgelopen zes weken zijn we met de kinderen terug in de tijd gegaan met onze zomertijdmachine.

Week van de Alfabetisering 2018

Beter leren lezen, schrijven en rekenen.

In Schiedam worden diverse taal- en gezondheidsactiviteiten georganiseerd. Doe mee en/of meld je aan!

20 t/m 26 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 34 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop: Pieter Konijn (6+), Digitaal spreekuur in de Korenbeurs, Da Vinci workshops, cursus en twee exposities.

13 t/m 19 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 33 bij de Bibliotheek Schiedam.

Muziek in de bibliotheek: Sjarm, exposities, workshops en cursussen, digitaal spreek uur in De Brug en Dummie de Mummie.

Het cursusboekje Computercursussen najaar 2018 nu verkrijgbaar!

Cursussen en Digitaal Spreekuur.

Leer hoe leuk het is om zelf uw zaken digitaal te regelen.

6 t/m 12 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 32 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop: Coco, workshop Jeroen Bosch, gratis online cursus, Exposities van Jacques Tange en Tristan Tange.

30 juli t/m 5 augustus 2018 bij jouw bibliotheek

Week 31 bij de Bibliotheek Schiedam.

Biblioscoop (Ferdinand), Zomertijdmachine (Napoleon), nieuwe, gratis online cursus, exposities, Zomerbieb, Vakantiebieb.

23 t/m 29 juli 2018 bij jouw bibliotheek

Week 30 bij de Bibliotheek Schiedam.

Digitaal spreekuur in de Korenbeurs, Biblioschoop, Muziek uit je grootouders tijd, twee exposities, Zomerbieb en meer.

Inspirerende creatieve workshops.

Terugblik op een succesvol jaar Schrijfcafé georganiseerd door Carla Scheepe en Liesbeth Mende.