Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

Overzicht week 13

Ma 27 maart t/m zo 2 april 2017

Bart Chabot, expositie 'Optische Illusie', Lezing over de Matthäus Passion en poppentheater (7+)

Voorlezen op de kinderboerderij

Elke eerste woensdag van de maand

Vanaf woensdag 5 april start een maandelijkse voorleesmiddag bij kinderboerderij ‘Hoefblad’ in het Prinses Beatrixpark.

Overzicht week 12

Maandag 20 t/m zondag 26 maart 2017

De expositie Optische Illusie, Digitaal Spreekuur in de Korenbeurs, Workshop netwerken en muziek met Gijs van Rij.

Tweede plaats

'Verkiezing Beste Bibliotheek 2017'

Van de 19.168 stemmen, die tijdens de stemperiode zijn uitgebracht, gingen er meer dan 6.000 naar Schiedam!

Gefeliciteerd Den Helder!

Beste bibliotheek van Nederland 2017

De Bibliotheek Schiedam feliciteert de Bibliotheek Den Helder School 7 als ´Beste Bibliotheek van Nederland 2017'.

Overzicht week 11

Maandag 13 t/m zondag 19 maart 2017

De expositie Optische Illusie, presentatie Digitale Overheid, Schrijfcafe, KinderEHBO, digitaal spreekuur en een cursus.

Overzicht week 10

Maandag 5 t/m zondag 12 maart 2017

De expositie EYE ATTACK, een cursus, twee workshops en liedjes over verboden vruchten..

Agenda maart / april

Bekijk de agenda!

Ook de komende tijd is er weer heel veel te doen, horen, zien en beleven bij de Bibliotheek Schiedam.

Bedankt voor het stemmen!

De stemperiode is afgelopen.

Dinsdag 14 maart wordt bekend wie uitgeroepen wordt tot Beste Bibliotheek 2017.

Altijd veel te beleven

Laatste dag om te stemmen!

Stem ook op de groenste en misschien wel de Beste bibliotheek van Nederland!