Het laatste nieuws van de Bibliotheek Schiedam

19 t/m 25 februari 2018 bij jouw bibliotheek

Week 8 bij de Bibliotheek Schiedam.

Oek de Jong te gast in Literair Café, fotoexpositie in de Korenbeurs, Digitaal spreekuur en Schrijfcafé.

Boekenweek 10 - 18 maart 2018

Thema Natuur.

De Boekenweek draait om lekker lezen: het is feest in de boekwinkel en bibliotheek.

12 t/m 18 februari 2018 bij jouw bibliotheek

Week 7 bij de Bibliotheek Schiedam.

Tentoonstelling 'Door de ogen van de Schiedammer', Digitaal spreekuur in De Brug, iPad cursus en Positief Opvoeden.

Vernieuwd aanbod online cursussen

Haal nog meer uit uw biebkaart

Vanaf 1 februari staat een vernieuwd cursusaanbod voor u klaar op de online Bibliotheek.

Schoolschrijvers in Schiedam

Marlies Verhelst en Sanne Rooseboom.

De Schoolschrijvers zullen tot mei wekelijks in drie vaste groepen met kinderen werken aan creatief schrijven.

Nationale Voorleesdagen

Maak je kind gratis lid van de bieb

Wie iedere dag (voor)leest heeft iedere dag feest!

5 t/m 11 februari 2018 bij jouw bibliotheek

Week 6 bij de Bibliotheek Schiedam.

Tentoonstelling 'Door de ogen van de Schiedammer', Lezing door Sylvia Saakes, Romantische muziek en cursussen/workshops.

Met korting naar het Schrijfcafé!

5 bijeenkomsten voor € 42,50 ipv € 62,50

Vanaf heden kunnen deelnemers van het Schrijfcafé een strippenkaart aanschaffen bij de Bibliotheek in de Korenbeurs.

29 jan t/m 4 feb 2018 bij jouw bibliotheek

Week 5 bij de Bibliotheek Schiedam.

Laatste dagen expositie 'Vreemde Vis', nieuwe tentoonstelling door Schiedammers en voorlezen op de kinderboerderij.

22 t/m 28 januari 2018 bij jouw bibliotheek

Week 4 bij de Bibliotheek Schiedam.

Expostie 'Vreemde Vis', smartlappen met Gijs van Rij, Week van de Poëzie, Literair Café, Digitaal spreekuur en leestips.