Zomervakantie in de Bieb

Afbeelding van de De Waanzinnige boomhut

De Waanzinnige Boomhut voor 6 -12 jaar

Tijdens de grote vakantie vanaf 11 juli is er heel veel leuks te doen in de Korenbeurs.

Thema van dit jaar is "De Waanzinnige Boomhut, naar aanleiding van de boekenreeks 'De Waanzinnige Boomhut van 13, 26, 39 ... verdiepingen’ van Andy Griffiths. 

Natuurlijk kunnen we in onze bomen geen echte boomhutten bouwen, maar een boomhut van 52 verdiepingen bestaat natuurlijk ook niet echt. Of toch wel? Laat je fantasie de loop en leer van alles over de natuur rondom je boomhut, maak samen muziek rondom je boomhut of schrijf op wat er allemaal in jouw 999 verdiepingen gebeurt. 

Elke vrijdag kun je aanschuiven in de Biblioscoop, waar we de allerleukste kinderfilms van het afgelopen jaar vertonen. Wat dacht je van Dummie de Mummie en De sfinx van Shakaba of het betoverende verhaal van De Kleine Prins.

De activiteiten vinden plaats op de maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur. Deelname is gratis. Voor de workshops op maandag- en woensdagmiddag, is het wel nodig om je aan te melden want het aantal plaatsen is beperkt.

Ga verder naar beneden en ontdek wat er allemaal te doen is. Meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden, vind je door op de activiteiten te klikken. 

 

Media:

Populairste diensten

 • Wifi

  Gratis draadloos internet
  In de Bibliotheek Schiedam kun je gratis gebruik maken van draadloos internet tijdens de openingstijden.
 • Huisregels

  In de bibliotheek en gebruik pc's
  De Bibliotheek Bibliotheek hanteert huisregels voor het bibliotheekbezoek en gebruik van de pc's en internet.
 • Muziekweb

  De grootste muziekcollectie van Europa.
  Als lid van de Bibliotheek Schiedam kunt u muziek uit de collectie van Muziekweb bestellen.