DigiTaalhuis Schiedam

Afbeelding met de tekst: welkom bij het DigiTaalhuis Schiedam

het Digitaalhuis helpt je op weg!
5.0/5 rating 1 vote

Eén plek voor informatie over Nederlands taalonderwijs en meedoen in Schiedam.

Wil je weten waar je als volwassene in Schiedam terecht kan voor informatie over Nederlands taalonderwijs of meedoen in Schiedam?

Wil je beter leren spreken, lezen, schrijven of het internet gebruiken? Vertel ons wat jij nodig hebt.  Wij helpen je op weg! Kom naar de inloopspreekuren in de Bibliotheek in de Korenbeurs of in het Stadskantoor. Tijdens de spreekuren stellen we je een aantal vragen. Over wat je wil leren. Of je al studeert of werkt. Of wat je allemaal al hebt gedaan. Daarna kijken we wat het beste bij je past. Misschien kan je hiervoor wel bij de bibliotheek terecht of bij een andere organisatie waarmee we samenwerken. We helpen je met aanmelden.

Het DigiTaalhuis helpt je op weg

Bij het DigiTaalhuis kunnen Schiedammers terecht met vragen over Nederlands taalonderwijs en activiteiten op het gebied van taalparticipatie en andere basisvaardigheden in Schiedam.

Ook vrijwilligers die anderen hierin begeleiden en coachen kunnen in het DigiTaalhuis advies en begeleiding vragen voor hun taken. Er is een ruime collectie boeken en lesmateriaal voor cursisten en taalvrijwilligers aanwezig. 

Openingstijden 

Het DigiTaalhuis in de Korenbeurs is geopend op:
Woensdag van 14:00 tot 16:30
Vrijdag van 10:15 tot 13:15

Het DigiTaalhuis in het Stadskantoor aan het Stadserf 1 is geopend op:
Donderdag van 17.45 tot 19.45