Sportpark Willem Alexander

Logo Sportpark Willem Alexander

Sportpark

Bovenop het tunneldak van de A4 ligt een unieke sportaccommodatie. Sportpark Willem-Alexander beschikt over een moderne accommodatie met voetbalvelden, handbalvelden, een sporthal, een ballet- en dansstudio, een fysiotherapiepraktijk en een buitenschoolse opvang.

Daarnaast liggen in de noordelijk gelegen sportluifel een indoor atletiekbaan en 4 werpkooien voor honkbal, softbal en cricket. Aan de zuidzijde van het sportpark zijn 600 parkeerhaven gesitueerd, waarvan 400 overdekt. Parkeren is gratis.

Tezamen met een natuur-, speel-, beweeg-, wandel- en trimpark is Sportpark Willem-Alexander buitengewoon multifunctioneel. Tevens zijn er prima horeca- en zalenfaciliteiten op Willem-Alexander. Deze zijn bij uitstek geschikt voor vergaderingen, seminars, workshops en andere (business)evenementen.

De hele omgeving van Sportpark Willem-Alexander is ontworpen als park voor sporters, recreanten, bedrijven, organisaties en buurtbewoners. Met haar fraaie voorzieningen en ruime openingstijden is dit dé sport-, ontmoet-, en vergaderplek waar iedereen, georganiseerd en ongeorganiseerd, aan zijn trekken komt.

  • Straat: zoomweg 2
  • Postcode: 3123 EP
  • Stad: Schiedam
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.