Schrijfcafé - november

Foto van een vrouw die meedoet aan het schrijfcafé.

Ongedwongen creatieve workshop

Het schrijfcafé is een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die graag wil schrijven of dit eens wil proberen.

Ongedwongen creatieve workshop

Het Schrijfcafé is een laagdrempelige bijeenkomst voor iedereen die graag wil schrijven of dit eens wil proberen. Schrijft u weleens een verhaal of gedicht en vindt u het leuk om daar verdieping of variatie in aan te brengen? Of schrijft u nog niet, maar wilt u dit wel een keer proberen?  Kom dan naar het Schrijfcafé. Tijdens deze workshop krijgt u verschillende inspiratiebronnen en technieken aangereikt. U leest en luistert naar gedichten en verhalen van bekende en onbekende schrijvers om de “kunst af te kijken”. Daarna gaat u zelf aan de slag en deelt u uw verhaal met de andere deelnemers.

Carla Scheepe en Liesbeth Mende

Het Schrijfcafé wordt georgansieerd door Carla Scheepe, schrijfdocent en eigenaar van Eigenwijzewoorden en Liesbeth Mende, schrijfster en bekend van onder andere de romans Blauw en Afhaalmeisje.
 

Kosten

deelname aan de workshop bedraagt € 12,50 per keer. U kunt ook een strippenkaart voor 5 bijeenkosten kopen. Hiermee kosten vijf workshops € 42,50 in plaats van € 62,50. De strippenkaart is verkrijgbaar bij de servicebalie van de bibliotheek. De strippenkaart is naamsgebonden en alleen te gebruiken bij het Schrijfcafé in de Korenbeurs.

Aanmelden

Klik hieronder op de website van Eigenwijzewoorden om aante melden. 

 

€ 12,50 per workshop.
woensdag 20 november 2019, 10:15 uur tot 12:15 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jan van Bergen en Henegouwen
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 00