Workshop Tekenen 7+

Foto van kleine plantjes

Thema: Natuur in de stad

Ontdek natuur in de omgeving van de Korenbeurs (of bij slecht weer binnen) en krijg handige tips hoe je dat tekent.

Tekenworkshop 'Natuur in de stad' 

Heb je die mooie bloemen bij de buurvrouw in de tuin gezien? En daar, dat nestje van die meerkoet vlakbij de Beursbrug? Of de schildpadden op de boomstammen bij de Kethelbrug? Ow en kijk hier, dat groen heeft zich zomaar tussen de tegels door weten te dringen. Kan jij nog meer natuur ontdekken? Met deze stadsnatuur ga je in deze workshop aan de slag. Bij mooi weer gaan we naar buiten om de natuur rondom de Korenbeurs eens goed te bekijken en dit met verschillende tekenoefeningen vast te leggen. Bij slecht weer bestuderen we de bomen en de natuur in de Korenbeurs.
 

Docente Kim van den Enden

Kim van den Enden is een gedreven vakdocent beeldende vorming, begeleider van creatieprocessen, kunstenaar en coördinator. Ze studeerde in 2012 af aan de Willem de Kooning Academie als docent beeldende kunst en vormgeving. Zij organiseert en programmeert ook lokale culturele evenementen, zoals de Museumstraat in Rotterdam. Bij de SKVR is ze momenteel werkzaam als coördinator van het onderwijs aanbod Beeldende Kunst en Mode & Design.

Aanmelden

Omdat we bij mooi weer naar buiten gaan, zijn er een beperkt aantal plaatsen. Meld je dus van te voren aan via programmering@debibliotheekschiedam.nl

 

 

gratis
woensdag 01 mei 2019, 14:00 uur tot 15:30 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam
  • Contactpersoon: Jenny Maarschalk
  • E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Telefoon: 010 714 63 36