Workshop E-books lenen - december

Afbeelding van een man die een e-book leest

Altijd en overal lezen.

E-books leen je bij de Bibliotheek!

Bent u lid van de Openbare Bibliotheek? Met een Klein-, Basis-, of een Groot lidmaatschap kunt u gratis e-books lenen voor de computer, e-reader, tablet of smartphone. De collectie bestaat uit duizenden e-books, waaronder thrillers, romans, informatieve boeken en kinderboeken. Hoe u gebruik maakt van deze e-books, leert u in deze gratis workshop.

U neemt uw eigen e-reader (met laptop), tablet of smartphone mee. Voor het aanmaken van een account om e-books te kunnen lenen, heeft u uw bibliotheekpas en wachtwoord nodig. Let op: de meeste e-readers zijn geschikt voor het lenen van e-books van de online Bibliotheek, behalve de Kindle e-reader.

Er is plaats voor 6 deelnemers.

De Bibliotheek in de Korenbeurs
Donderdag 12 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Aanmelden
Aanmelden kan bij de Bibliotheek in de Korenbeurs, Lange Haven 145 in Schiedam of telefonisch: 010 714 63 00.

donderdag 12 december 2019, 14:00 uur tot 16:00 uur
  • Georganiseerd door: de Bibliotheek Schiedam